PTZ Serien

Milesights PTZ Serie byder på Pan, Tilt og Zoom funktioner, hvilket muliggør en bred overvågning af stort område og all-round overvågning. I kombination med høj opløsning og HEVC-komprimering byder PTZ kamera serien desuden på virkelig gode og detaljerede zoom-billeder og zoom-indstillinger.

HIGHLIGHTS

PTZ bevægelsesdetektion

Funktionen giver brugeren mulighed for at overvåge et bestemt område, når der er brug for det. Hvis der detekteres bevægelser i et udvalgt område, panorerer og tilter kameraet automatisk til positionen, hvorefter det zoomer ind, for at give et klart billede, i en tidsperiode. Hvis varigheden udløber, genoptager kameraet sin tidligere overvågnings position og zoomniveau.

Image

PTZ auto tracking

Når PTZ auto-tracking funktionen er aktiveret, udnyttes kameraernes motor-mekanisme til at udføre Pan, Tilt og Zoom, for automatisk at spore et bevægende objekt og justere zoomniveau i henhold til objekt afstanden. Målet/objektet vil blive vist i ramme og zoomet til passende størrelse, for at opnå pålidelig og realtids videoovervågning uden manglende kritiske detaljer.

Image

Intelligent hvid LED

Med 15° synsvinkel, kan det hvide LED lys tændes som en supplerende lyskilde i mørke, og give et forbedret farverigt billede. Ved enhver form for alarm (f.eks. bevægelse), udløses LED funktionen, og lyser i et forudbestemt tidsrum eller blinker i kort tid, som advarselssignal.

Image

Høj pålidelighed og præcision

Kombinationen af PTZ funktionerne og teknologier som Super WDR, H.265 samt starlight premium, gør PTZ serien særligt egnet til åbne pladser, som byggepladser, parkeringspladser og lufthavne, hvor pålidelighed og præcision på højt niveau er påkrævet.

Image

KONTAKT OS