PRO Serien

Milesights Pro Serie kameraer er netværkskameraer på professionelt niveau. Kameraerne er designet til dem, der søger det allerbedste. Både når det kommer til kvalitet, integration, design og pålidelighed, matcher de krævende overvågningsbehov. Kameraerne er fyldt med avanceret teknologi, som motoriseret autofokus zoomobjektiv, smart IR-lysdioder, Ultral Low-light Starvis funktion og Super WDR-teknologi. Det tilsammen gør, at kameraet leverer super billedkvalitet til mange forskellige formål.

HIGHLIGHTS

0.001Lux Starlight

Milesights Starlight premium funktion med indbygget Sony Starvis sensor, sørger for at kameraerne leverer et fremragende billede under alle slags lysforhold, og specielt i ultra lavt lys. Med funktionen får du en høj videokvalitet med et klart billede, helt uden yderligere hjælpelys.

Image
Image

3 in 1 Super WDR Pro-140dB

Milesights opgraderede 3 i 1 Super WDR Pro udsender 3 rammer, som bringer flere detaljer frem, især for objekter i bevægelse. Derudover forbedrer det billedkvaliteten og reducerer udtværing og støjende motiver. Forholdet mellem de lyseste lyssignal-værdier divideret med de mørkeste, er op til 140dB. Dette får kameraet til opfange selv de mindste detaljer med ægte farve reproduktion.

P-Iris Control

P-iris gør det muligt at kontrollere og optimere iris åbningen under alle lysforhold og giver derfor et billede, som er i stand til at fokusere mere en ét sted af gangen, ved hjælp af bedre kontraster, klarhed, dybde og opløsning.

Image
Image

120fps High Frame Rate

Pro serien byder på super høj billedhastighed på op til 120 fps@1080P opløsning - en firdobling af den konventionelle HD High definition. Teknologien giver kameraet mulighed for at optage stabile og forsinkelsesfrie, klare billeder af genstande, der bevæger sig hurtigt.

Nem og effektiv installation

For nem og effektiv installation, har Milesight udviklet deres Clamshell Design. Det giver god plads til at lave kabelsamlinger, og man undgår besværlige installationer, med deres monteringsbeslag. I basen er der både indbygget PoE port, Audio I/O og Alarm I/O interfaces, og med den integrerede kabel- og samledåse, er det nemt at installere og montere.

Image
Image
Image

KONTAKT OS