NVR Serie

Milesight’s 4K H.265+ NVR serie er en helt igennem praktisk og nem ‘plug & play’ serie, designet til videoovervågningsløsninger. Serien byder på et gennemtænkt system med uanede anvendelsesmuligheder og gør det nemt for brugere at konfigurere og administrere avancerede IP-overvågningssystemer. En del af serien byder også på en række NVR optagere med 4/16 ports indbyggede PoE-porte for levering af strøm til kameraerne samt transmission af data.

HIGHLIGHTS

Ledende H.265+ komprimering

Milesight benytter den nyeste video komprimeringsteknologi og reducerer dermed belastningen af netværket og datamængden og sparer dig derfor plads på din harddisk. Dette giver længere optagelsestid – alt sammen imens det selvfølgelig sikrer en høj billedkvalitet.

Image

4K

Milesight NVR serie understøtter op til 4K definition af både live stream, afspilning samt optagelse. Når der er direkte adgang til 4K netværkskameraer, kan det afkode 4K realtids videooptagelse og give brugeren en video oplevelse med ultrahøj opløsning.

Image

Nem plug & play

Uafhængige PoE porte i Milesights PoE NVR serie overfører strøm, med video/lyd/data til kameraet, via et enkelt kabel, hvilket i høj grad eliminerer behovet for tid og ekspertise, og i stedet sørger for en problemfri installationsproces.

Image

KONTAKT OS