Nummerplade kamera

Kameraer med nummerplade scannere er ikke kun forbeholdt politiet længere. LPR algoritmen kan anvendes til en lang række formål inden for forskellige brancher.

Nummerplade kameraet fra Milesight genkender registreringsnummer og kan automatisk registrere det, til det ønskede formål. Nummerplade genkendelse (LPR/ANPG) er en teknologi, som via optisk tegngenkendelse, kan aflæse nummerplade.

Nummerplade kameraet er et ikke et helt almindeligt videoovervågningskamera. Den inbyggede LPR (licenseplate recognition) algoritme er designet til at genkende numre og bogstaver på køretøjer - både stillestående og i høj fart. Nummerplade teknologien er designet til at kompensere for blandt andet hastighed, vejr, forlygter. Derfor er nummerplade kameraet meget mere end et traditionelt overvågningskamera.

Nummerplade genkendelser
i total mørke

Nummerplade kameraet kan aflæse og fange nummerplader i realtid - både ved høj blænding og modlys og i de mørkeste timer om natten. Kameraet avancerede HLC/BLC funktioner kan nedblænde lygter og få nummerpladen til at stå tydeligt frem.

Image

Nummerplade genkendelse

Genkendelses nøjagtighed

Kameraet har evnen til at fange alle nummerplader i bevægelse og genkende dem med en nøjagtighed på mere end 95%. Kameraet kan detektere og genkende en nummerplade på en bil, som kører helt op til 120 km/t.

Image

Black/white liste

Med indbygget sort/hvid liste, kan kameraet automatisk detektere og opfange nummerplader og matche dem med en foruddefineret liste og derefter tage passende handling. Dette fungerer godt som en stand-alone løsning til områder, hvor kun foruddefinerede biler skal have adgang.

Image

Trafik løsnings design

LPR kameraet fra Milesight fungerer rigtig godt til diverse trafik løsninger. Kameraet registrerer og opfanger køretøjers registreringsnumre. I kombination med sort/hvid liste, kan en bom åbnes/lukkes. Kameraet fungerer godt som stand-alone løsninger til trafikovervågning og parkeringsplads/-kælder adgangskontrol.

Image

Nummerplade kamera anvendelsesmuligheder

Nummerplade kameraet kan anvendes til en lang række formål. Kameraet kan både bruges som stand-alone løsninger, hvor formålet er at løse trafikale udfordringer, ligesom det kan bruges som en del af en større samlet videoovervågnings løsning. Herunder kan du se nogle af anvendelsesmulighederne du får met et LPR nummerplade kamera fra Milesight.

Genbrugspladser

Ubemandede stationer som genbrugspladser, hvor en bom kan åbnes for godkendte nummerplader som ligger på 'white' listen.

Parkeringskælder

Med et nummerpladekamera ved parkeringskældre og parkeringshuse, kan en foruddefineret liste med registreringsnumre, give nem adgang til biler på white listen.

Overvågning af erhversområder

Registrer køretøjer som kommer ind på erhvervsområder. Er der hændelser, som ikke er fanget på anden overvågning (svind, skader, indbrud, etc.), kan man gå tilbage til tidspunkt og se hvilke køretøjer som har været der i tidsrummet.

Pro Bullet Nummerplade kamera

Nummerplade genkendelse milesight kamera

ANPG Automatisk nummerplade genkendelse

Automatisk nummerplade genkendelse (ANPG) kan bruges til en lang række løsninger.

Et kamera med ANPG automatisk nummerplade genkendelse fungerer godt som løsning til bl.a. større områder hvor man oplever hærværk, tyveri, påkørsler osv. og hvor et normalt overvågningskamera ikke altid vil kunne læse nummerpladen på involverede køretøjer. Her vil man kunne gå tilbage til tidspunktet og se hvilke køretøjer som er registreret i tidsrummet. 

Sådan virker nummerplade genkendelse

Registrering af nummerpladeinfo med et kamera, involverer optagelse af fotografisk video eller billeder af nummerplader. Billederne behandles efterfølgende af en række algoritmer, der er i stand til at levere en alfanumerisk konvertering til en tekstindtastning.

Milesight nummerplade genkendelse

Milesight LPR / ANPG algoritmen er indbygget i nummerplade kameraet fra Milesight fra start. Den registrerer automatisk nummerpladen i realtid og sammenligner derefter med en foruddefineret liste, hvis dette ønskes. Uafhængigt af back-end-produkterne er kameraet i stand til at opnå stand-alone LPR-funktionalitet og gøre brug af black/white-listestyring.

KONTAKT OS