Mini Serien

Milesight Mini kamera serien byder på ultra-mini størrelser, flot og stilfuldt design og nem installation. Serien er skabt for at give dig den bedste billede og video-oplevelse, med top-notch megapixel video kvalitet, samtidig med at den rammer plet på design. Serien byder på både på vandal-sikre, vejr-sikre og motoriserede mini bullet IP kameraer samt mini dome IP kameraer. Med den revolutionerende kombination af IP67 & IK10 samt andre super funktioner, er mini serien klar til at udfordre din forståelser af MINI kameraer.

HIGHLIGHTS

Ultra mini størrelse

Små, men kraftige! For eksempel vejer det vandalsikre mini bullet kamera kun 610 g. og måler kun 97mmX74mmX180mm. Samtidig går miniserien ikke på kompromis med funktionaliteten, hvilket gør den til virkelig prisværdig.

Image

120° vidvinkel, Høj opløsning

Med 2,8mm ultra vidvinkel objektiv, kan kameraerne i miniserien 3.0, få vist op til 120° synsfelt, hvilket er branchens førende niveau. Opløsningen på op til 4K, garanterer overlegne og skarpe billeder.

Image

Smart IR ll

Den avancerede Smart IR ll teknologi garanterer en fremragende IR ydeevne med kombinationen af fjern- og nærlys. Dette gør, at IR intensiteten er justerbar og kan tilpasses forskellige lysforhold i forskellige specifikke vinkler. Kameraerne kan på den måde undgå problemer med overeksponering og mørke.

Image

Integreret kabel og samleboks

De gennemtænkte, integrerede kabel og samlebokse, sikrer effektive og nemme installationer. De giver bedre plads til at gøre samlingen pæn og med hjælp fra gummi-stik og gummi-ring, som garanterer IP67 vejrsikring, er boksen i stand til at sikre en stabil videoovervågning i alle slags miljøer.

Image

KONTAKT OS