Butiksovervågning

Videoovervågning kan være med til at sikre et trygt arbejdsmiljø, og samtidig sikre butikker og detailhandlen mod tyveri, indbrud og hærværk. 

Image

Professionel butiksovervågning

Milesight er et rigtig godt bud på professionel videoovervågning til butikker. Med Milesight produkter får du en sikker og stabil overvågning med højt opløselige billeder.

Butiksovervågning giver et rigtig godt overblik over dit butikslokale, facade og evt. lagelokaler. Butiksovervågning har desuden en rigtig god præventiv effekt, når det kommer til svind og tyveri. Med videooptagelser af eventuelle uheldige hændelser, som indbrud eller hærværk, kan butiksovervågning og videooptagelserne herfra, gøre opklaringsarbejdet meget nemmere.

Videoanalyse af butiksovervågningen

Udover sikring giver Milesights indbyggede software VCA (Videoanalyse), dig rigtig mange muligheder for at analyse videodataen fra din butik. Det kan f.eks. holde øje med hvor mange mennesker der befinder sig i en butik, og give besked, hvis det overstiger et evt. anbefalet maximum. 

Skræddersyet overvågning af butikker og lign.

Milesight videoovervågning kan skræddersyes så det passer til lige netop dit eller din kundes behov.

Butikker, kontorbygninger, frisører og lignende erhverv, har ofte brug for en række indendørs kameraer, så du får et fuldt overblik over lokalet/lokalerne. Derudover, har mange butikker en udendørs facade, som også skal overvåges.

Milesight app
Image

Videoovervågning til butik og erhverv

Butikslokaler og erhvervslokaler er forskellige, og derfor anbefaler vi at sammensætte en løsning, der passer præcis til dit behov. For rigtig mange erhvervslokaler som butikker, frisører og kontorlokaler, vil nedestående pakke være passende.

1 stk. Milesight Compact NVR optager:

    •  Inkl. 1000 GB harddisk

3 stk. Milesight Mini IR Dome kameraer:

    • Diskret kamera med 5,0MP opløsning
    • 120° bredt billede

 1 stk. Milesight 180° Panorama Bullet kamera:

    • Velegnet til udendørs montering på facade

Produktanbefalinger til butiksovervågning

Mini Compact NVR, PoE

Image

Mini IR Dome kamera

Image

180° Panorama bullet kamera

Image

KONTAKT OS