Kunne du tænke dig at forhandle Milesight videoovervågning?

Vi lægger vi stor vægt på at hjælpe vores forhandlere godt på vej, i forbindelse med salg og rådgivning til slutkunden. Med over 10 års erfaring, er vi eksperter når det kommer til videoovervågning og holder os altid opdateret på de nyeste teknologier indenfor området. På den måde sikrer vi også at vores produkter altid er nogle af absolut de bedste på markedet.

Om Milesight & SecPro Sikring

Vi tager vores forhandlere seriøst og ser dig/jer derfor mere som en samarbejdspartner end en forhandler. Vi er eksperter i at hjælpe virksomheder som din, med at komme i mål, med sikringsprojekter – store såvel som små

FAST KONTAKTPERSON

Der er ikke noget værre en at sidde fast i en support-telefonkø, når du står ude hos en vigtig kunde og det brænder på. Hos SecPro Sikring får du tilknyttet en fast kontaktperson med direkte nummer - på den måde kan du altid få hurtig hjælp og support.

DAG-TIL-DAG LEVERING

SecPro Sikring A/S holder til på Albuen 58 i Kolding – tæt på motorvejen. Her har vi lager, og sørger for at dine ordrer plukkes, pakkes, og sendes dag-til-dag, til enten dig eller din slutkunde.

HJÆLP TIL DIN MARKEDSFØRING

Vi har med vores egne markedsføringsfolk i huset, mulighed for at hjælpe med markedsføringsmateriale i alle afskygninger – lige fra sociale medier til messestand, produktbrochurer og foldere. Har du andre ønsker, kan vi sikkert også hjælpe med det.

Forhandler fordele

SKRÆDDERSYET KURSUS

Vi sammensætter et skræddersyet kursus til den enkelte kundes virksomhed, hvor vi her vil gennemgå produkter og services sammen. Vi vil sikre, at vores kunder kender vores produkter, og at de kan give slutkunden den bedste vejledning igennem salget.

ADGANG TIL WEBSHOP

Som forhandler for SecPro Sikring A/S, får du direkte adgang til bestilling af varer i vores online webshop. Priser og bestilling af produkter er først tilgængelig, når du er oprettet i vores system.

TEKNISK SUPPORT

Hos SecPro Sikring A/S går vi meget op i, at vores kunder får den korrekte service, når de henvender sig til os. Vi går op i relationer, og vi kan lide, at arbejde tæt med vores kunder. Vi har derfor stor fokus på vores service, og vi står altid klar til, at løse eventuelle problemstillinger.

Sådan kommer vi igang

Kom forbi til en snak omkring

Vi er eksperter på sikringsområdet og holder os altid opdaterede – det ønsker vi også I er.

Derfor tilbyder vi jer gratis træning i alt fra projektering og salg og deler hellere end gerne ud af vores viden.

KONTAKT OS